Buenas noches!

Läxdag igen. Jag vet att ni tycker att jag bloggar skit mycket om läxor men jag tycker att jag blivit jävligt bra på att ta ansvar för mina nu (haha, jag vet. Jag var typ inte det innan).

Nu är mitt öra så pinsamt rött igen. Vad är det för fel!? Det är bara typ med ena öra som blir rött vilket är lite crazy. Men jag tror det är för min lilla percing(elr vad man nu ska säga) som jag har högst upp på mitt öra ;)

Haha, vet inte riktigt vad jag skriver om.

Buenas noches!


Imorgon är det december!! :D

Oj oj oj... Förlåt för låg uppdatering!! Idag efter skolan var jag med Felicia :D vi gjorde matte diagnosen och spelade in en skit flummig film. Love u Feluii!<3

Måste bara berätta lite vad som gäller. Imorgon är det den första december! Vilket innebär att julkalendern börjar och att jag ska börja öppna min adventskalender!! Det är en smink kalender, så man får en smink produkt varje dag! Skita ruuligt :D


Cool...

Kajsa visade mig det här klippet :) Dom här coola disco movsen ska jag göra nästa gång jag är på disco! Haha, not ;)

Don't forget. Point to the exit!


Working

Nu sitter jag i köket och gör läxor. Igen. Är nästan klar med grön kurs! Yeey!! Jag fattar bara inte dom två sista matte uppgifterna. Måste vänta tills någon kommer hem och hjälper mig!

Ikväll ska jag träna igen. Egentligen vet jag hur jag ska hinna det för jag måste göra massa läxor. Men om jag ger gärnet nu så kanske det går bra ändå.

Såhär ser Anna ut när hon är förvirrad.

 


Lite dåliga grejor

Att orangutanger, tigrar fiskar m.m. håller på att utrotas!

Man hugger ner regnskogen.

När saker är dyra i affärer när dom egentligen inte borde vara dyra. (tycker man ju)

När cirkus gubbar är elaka mot cirkus djur.

Miljö förstöring!

Misshandel.

Knark är inte okej.

Elaka diktaturer.

Mördare.

Fördomar.

Orättvisa.

Om ni inte har Rolly Lip Smaker CocaCola så tycker jag att ni ska skaffa det. Det är jätte gått att slicka på!

God natt!


He he he...

Just nu är jag arg >:-( ni vet sånna skal som fins på popcorn. Majs skal liksom. Ibland när man äter popcorn så kan dom fastna i tänderna eller vid tungan men dom försvinner oftast efter ett tag. Men jag har fått ett skal som har fastnat vid halsen och det skaver som i i helvete!! Den vägrar att försvinna och skalet har varit i halsen i ca tre dygn!!
Hur får man bort dom? Man kan inte sätte fingrarna i halsen för då spyr man och det går inte att dricka vatten och grejer. Jag är grymt irriterad!!!


Gästbloggning

Fanny här. Matten avklarad. Snart engelska, sen SO och sist hemkunskap. Alma och Vega sjunger jättefint just nu : DDD puss på er, nu börjar vi.


The Sims 3

Nu ska jag spela lite Sims 3. Yeey!! Det var några evigheter sedan jag spelade det. Jag har nyss skapat en familj på åtta pers. Det är stressigt men jag gillar när det är stressigt ;)

Natti Natti!


Första advent!

Hola! Just nu sitter jag och kollar på någon random amerikans jul film på tv4. Haha, den är verkligen dålig ;)

Fresten så är det första advent idag! Och på torsdag är det den första december och då börjar julkalendern!! Jag längtar :)


Detta inlägg tillägnar jag till alla hamstrar med rosa mössor

Idag ska jag bara ägna mig åt att ta hand om Lizzy och läxor, läxor och mera läxor. Någon som vet vad 1/6+5/6+2 blir för något? Haha, nä bara skojade. Jag vet vad det blir om jag bara orkar anstränga min hjärna lite.

Vem ska äta upp den sista cup caken?


I'm Happy!

Måste bara säga att just nu är jag jätte glad :D När jag loggade in på blogg.se såg jag att jag hade fått jätte många fina kommentarer och min statisk har höjts jätte mycket sedan jag blev medlem på bloggtrafik.nu!! Ni förstår inte vad glad jag är och fortsätt med det ni gör :D Ni är bara BÄST!!

Ikväll ska jag kolla på Så Mycket Bättre med familjen och bara ta det lugnt. Vems låtar ska dom tolka idag? Jag får se när det börjar.


Ingen Japan loppis idag.

Hemma igen! Det var väl ganska kul i Kulturhuset. När vi kom ditt hade vi lite problem med att hitta till Japan loppisen så vi följde efter några andra, och når vi väl kom dit så var det JÄTTE MYCKET FOLK och en lång kö in till lokalen. Så då blev vi jätte ledsna och gick till TioTretton istället. Där pysslade vi lite och jag vek en jätte fin origami fisk ;) Efter det åt vi några äckliga mackor och sen gick vi hem.

Synd att det inte blev någon Japan loppis men det var kul att vara på TioTretton ;)

Ha det gött!


Kulturhuset nu

Nu är jag på väg till Vega för vi ska åka till Kulturhuset i stan. Det ska tydligen vara någon Japan loppis där. Ska bli kul :) Hoppas det finns någon sailor moon bok.

Bad hair day idag för mig :( Jag duschade nyss och håret är fortfarande blött så nu ser det helt kaos ut.

Nu är jag snart vid Vega :D skriver mer sen.


Regular Ordinary Swedish Meal Time

Haha. Dom är grymma! Det borde ha tagigt rätt lån tid att spela in det här. Mycket att städa...




skala potatisen, MED DIN KROPP!

Varning för extrem bildbomb på cup cakes!

Jag och mina kompisar har bakat cup cakes! Vi har bestämt att det får bli en tradition att baka alla tillsammans en gång varje år :) Dom blev väldigt goda men också väldigt sockriga. Men det ska dom ju vara ;)

Extrem bildbomb
























Jag lovar att jag snart ska fixa min header för den ser verkligen hemsk ut. Men jag vet inte när jag får tid...


Hos Kajsa

Nu är jag och några andra hos Kajsa och har party. Snart börjar spanskan så vi får nog börja dra till skolan snart. Nu är jag helt hes i rösten för att jag har skrikigt så mycket. Efter skolan ska jag göra en rolig grej med några kompisar som ni får veta sen.


Kan inte somna

Ciao! Nu ligger jag i sängen och leker lite med min mobil. Jag borde egentligen sova ni men jag VILL INTE! Jag vill ha party!

Jag vill att december ska komma. Jag vill ha julkalendern! Det är så mysigt att kolla på den varje morgon. Jag tror att årets julkalendern heter tjuvarnas jul? I'm not sure.

Måste sova nu så jag orkar med morgondagen. Undra om jag kan somna?

Söta Anna :D


Keso brudarna!!

Vet inte om ni redan har sett den men brudarna är as grymma!!


Isa idag

Haha! Jag vet, föra inlägget blev väldigt konstigt ;) Men precis när jag skulle börja blogga så kom matte läraren...

Idag ska Isa komma!! :D Hon är en jätte snäll kompis till mig. Mina föräldrar jobbar jätte sent idag och jag vill inte vara ensam hemma med min hemska lillebror. Jag kan föresten inte laga mat heller. Så hon ska vara med oss lite.

See u<3


Skola

Hejsan Svejsan!! Nu är jag i skolan och väntar på att matten ska börja. Idag ska Isa komma hem till mig :D Oj nu börjar matten. Hejdå


Dudes...

Nu har jag gjort massa läxor och jag är fett stolt!

Jag har inte haft någon speciell blogg lust idag om ni undrar. Och nu börjar Lizzy krafsa och greja i duschen. Måste kolla vad hon gör... Tillbaka igen! Jag är jäkligt trög i huvudet nu som ni kanske ser. Vet inte riktigt vad jag skriver^^

Vega har varit här idag och vi har flamsat och grejat ;) Vi har druckit lite te och mest pratat om konstaga saker ;)

Hoppas ni har det bäst!!

Gnomens guide till fysiken

Nu har jag varit på träningen!! Roligt som vanligt ;) när träningen var slut sprang jag till min mobil och gick in på ur play och kollade på mitt, Annas, Kajsas, Vegas, Noras, Felicias och Måns program! Vi har varit med på tv i ett litet program på bara nio minuter som heter "Gnomens guide till fysiken". Jag måste erkänna att hela serien är lite konstig, men vad spelar det för roll. Vi var ju fortfarande med i TV!!

Nu ska jag duscha. Ha det gött!


Vegas söta katt :)


Cocoo.se

Måste erkänna att det är väldigt stora mobilskal och kommer nog vara svårt att ha dom i fickan. Men det betyder inte att dom inte är söta!<3

Just nu känner jag att jag kan byta ut mitt nuvarande mobilskal mot nästan vilket som helst. Skalen kommer från Cocoo.se


Plugg

Jag har gjort massa matte idag så det är därför som jag inte har haft tid att blogga. Usch vad jobbigt det är med matte! Vi har också läxa tills på fredag att kunna massa ord på so:n. Det är nog lika bra att jag pluggar lite idag så jag slipper det där "sista minuten plugget".

Sötaste hunden ever!<3


Home again

Just nu sitter jag på yttertrappan till mitt hus. Jag vill inte gå in för där bor ett ovälkommet och korkat spöke som inte vill försvinna. Jag vet, visst är jag töntig.

Idag i skolan på hemkunskapen så gjorde jag och Fanny några bullar med köttfärs, ost och lite chilisås på. Dom blev faktiskt rätt så goda :)

Jag ska nog snart byta min header för den börjar bli tråkig och jag måste erkänna att den är väldigt barnslig. Det är svårt att liksom göra något fint (för mej iallafall). Jag har inga snygga bilder på mig själv men jag ska försöka fixa det snart. ;)

Wtf!? Varför kan man inte ladda upp bilder längre för! >:-(


Skola imorron!

Jaha. Då var det skola imorgon igen då. Jag har suttit med matten i några timmar nu för jag märkte nyss att vi skulle göra jätte mycket på grön kurs innan diagnosen. Hoppas vi inte har någon annan speciell läxa som jag har glömt att göra. Då blir det inte kul.

Måste sova nu så jag orkar med morgondagen.


en liten bild

Jag rotade nyss lite bland mina bilder och hittade den här söta manga tjejen!! Det var nog ganska längesedan jag ritade bilden och jag har föresten ritat av den från en bok. Men aja, jag har fortfarande gjort bilden!!


Jag önskar mig såna där coola proffs pennor som man kan färglägga med. Då skulle den här tekningen vara dubbelt så snygg.


Home sweet home!

Nu är jag i Stockholm igen och förlåt för min dåliga uppdatering. Hos farfar hade jag ingen tillgång till någon dator och min mobil var urladdad

Är ledsen Kajsa för att det inte blev någon badminton idag :( Jag var ju som sagt i Lindköping, men hoppas du hade det kul iallafall!

Vill fortfarande ha Sushi!


Lizzy+katter=sant

Yeey!! Är hos farfar nu. Lizzy har blivit bästis med en katt. Dom gillar verkligen varandra. Jag trodde att Lizzy fullständigt skulle mörda katten (eller katten skulle mörda Lizzy?) om dom träffades. Men just nu sover dom vid varandra!

Vi har kollat på någon super konstig film som heter "fantastic four". Den var bra men väldigt, väldigt flummig.

Har tyvärr tillfällig bildbrist.


Mot Lindköping

Hörde nyss på radio att Johnny Depp vill bli begravd i en öltunna. Okej? :)

Just nu sitter jag i bilen och är på väg till min farfar och hans fru i Lindköpng. Ska bli kul att träffa dom igen ;)

Just nu vill jag ha Sushi.


Hittar ni mig?

Den som hittar mig på den här får en länkning och en godis!! Jag lovar att ingen kommer hitta mig. MOHAHAHAHA!!
Gympa gruppen från när jag gick i tvåan. Kajsa är också med på bilden :)


Kajsa gästbloggar :D<3

HEJ ALMAS BLOGG! :D
Just nu är jag och Alma hemma hos mig och flamsar :) Vi har tagit rätt så många bilder på Almas söta vovve Lizzy<3
Jag är Almas kompis Kajsa och jag är typ världens knasigaste person! Jag är ungefär seriös 30 % varje dag. Resten av tiden är jag FLAMSIG, HAHAHAHAH :D

kolla in min blogg oxå! http://kajsasandberg.webblogg.se <33333333333

Puss och hej! ALMA ÄGER!! :D




Cup cakes

Mysig slapp kväll jag har haft idag. Vi kollade på Idol och Hellenius hörna :) jäkligt nice!

Imorgon drar jag till Lindköping med familjen!! Vi ska träffa farfar och vi ska vara där hela helgen. Skriver mer om det sen.

Goda, men lite halv knäppa cup cakes som jag gjorde med en kompis!


Vegas och min julkalender

Idag efter skolan var jag lite med Vega och vi skrev ett manus till våra alldeles egna julkalender!! Den blev sjukt bra!! :D Manuset är nästan färdigskrivet, det ända vi behöver nu är lite skådespelare :) Den kommer bli sjukt bra!! Det är typ sånt här jag gör med mina kompisar på fritiden, skriver eller spelar in massa filmer. Jag har hur många filmer som helst som jag har spelat in med mina kompisar ;)

Ha det gött!!

Söt, or what!? ;)


Pepole are Awersome


 


Ciao!

Nu är jag hemma och slappar lite! Efter skolan idag så kom Fanny hem till en liten kortis. Vi gjorde inte så mycket förutom att fika lite :) Sen följde jag med Fanny hem och hämtade min hund på hunddagiset.

Imorgon är det prov på spanska!! Måste plugga mycket ikväll.


Bak

Just nu är jag hemma och äter någon stark korv med potatismos. Idag ska jag på träningen igen. Ska bli super ruuligt!! Idag har jag bakat cake pops (elr va det pop cakes?) med några kompisar. Det blev lite snurrigt hit och ditt om vi skulle baka eller inte. Men nu gjorde vi det iallafall :) Dom smakade tyvärr skit. Haha.

Här är en söt Sharon :D


Fannyyy

Hello. ALMAs vackra blogg! Hela gänget flummar hemma hos Kajsa :) har inte så mycket att skriva. Bilden börjar snart..suck! Jaha, sen slutar halva klassen! :) hejdå med er och fortsätt läsa denna blogg!


Konstigt inlägg

Vad är det för fel på blogg.se appen?! Jag blir sjukt irriterad!!!

Nu är jag hemma från träningen och har nyss duschat. Just nu ligger jag och slappar och lyssnar på min grymma spotify lista.

Är fett stolt över mig själv för att ha gjort färdigt min svenska läxa!! Det var ju ett helt jäkla tjockt häfte ju! Haha. För mycket för mig ;) nä, bara skoja.

Ha det bäst!


Anna och Kajsa

Nu är jag med Anna och Kajsa!! Vet inte riktigt vad vi gör. Anna och Kajsa skriver massa saker och jag bloggar från mobilen. Vi vill baka cake pops men vi har inte alla ingredienser!! Stakars oss :(

Ikväll är det träning! Yeey :D ska bli roligt! Nu ska jag hitta på något ruligt med Anna och Kajsa :)

Bild från hemkunskapen igår på Fanny. Vi gjorde missbildade köttbullar, haha.


Tips: Cake Pops!!

Nu vill jag baka Cake Pops!! Det är ju skit grymma bakelser ju! Inte vet jag om dom är goda eller något för jag har aldrig smakat dom med dom är sjukt sööta! Kul att testa baka dom någon gång ;)
Tips till er som har tråkigt och vill baka någonting så baka cake pops!! Recept här!!

Jag vet, bilen är tagen från en annan blogg. Men spela roll ;) <3


Fotografen Fannzy :D

Efter skolan idag var jag hos Fanny och det var ruuligt :D vi fotade lite och sånt med Fannys nya kamera.
När jag skulle gå hem och hämta Lizzy såg jag utanför hunddagiset några skumma ungdomar som rökte och gick klumpigt och jag ville verkligen inte gå förbi dom för dom var så skumma så jag gömde mig. och sen så åkte dom iväg i en bil och då fick jag chansen att gå. Lite senare såg jag en polis bil köra förbi och stanna vid mig. Dom frågade om jag hade sätt någonting för det hade tydligen varit ett stort slagsmål i närheten av där jag var. Jag berättade o allt jag visste och jag känner mig lite som en hjälte :D

Lite coola bilder från proffs fotografen Fanny!! Jag vet inte hur bra jag är på att posera men några bilder blev faktiskt väldigt bra :D

Jag har ingen vänster hand!





Här ska det tydligen vara en rubrik.

Nu är jag irriterad!! >:-( jag skrev nyss ett jätte fint inlägg om massa roliga saker och lilla klumpiga jag gjorde så att det försvann!! Det har hänt två gånger nu så jag hoppas inte att det händer en tredje gång.

Bloggar från mobilen igen. Nu är jag väldigt van av att använda den här appen även om den kanske inte är den bästa. Jag och blogg.se appen har bråkat många gånger men ibland brukar den vara snäll mot mej :)

Skola imorgon igen då. Det är för korta helger för mig. Jag hinner inte vila ut! Det är föresten julafton om ca sex veckor. Yeey! :D

Cool tjej asså!!


Badminton

Kajsa och jag är i rakethallen och fikar lite. Eller vi kollar mest på våra mobiler ;)
Träningen var ruulig. Jag tävlade mot Kajsa och jag vet att hon lät mig vinna. Typiskt Kajsa ;)

Vad ska jag göra ikväll egentligen? Typ bara slappa, men jag VILL inte slappa. Jag vill ha fart och action!! Det kanske är bra om jag fokuserar lite på skolan också. Vi har spanska prov på torsdag. Inte kul. Här kommer en söötiz bild på en söötiz Kajsa!! :D


Good morning

Godmorgon!! *Gäsp!* Nu har jag sovit allt bra mycket. Om inte min lillebror skulle ha satt på tv:n på typ högsta volym så skulle jag sovit mycket längre.

Idag har jag inte så mycket planer förutom att spela badminton med Kajsa. Nu var det jäkligt längesen jag spelade. Jag har typ missat fyra gånger i rad av olika anledningar, hehe. Jag lovar att alla kommer vara mycket bättre än mig. Vi håller på med massa tävlingar nu och jag kommer inte vinna. Kommer ändå bli kul att vara med Kajsa! :D




Rubrik

Ligger i sängen och typ sover. Är tvungen att blogga från min mobil för jag tänkte visa en liten bild. Det går typ inte att ladda ner bilder från min iPhone till datorn längre. Det står bara att jag har 0 objekt! Sånt blir man irriterad på. Här kommer Vega från idag. Haha. Hon var inte så sugen på att bli fotat, men här ser man knappt henne. Så det var okej ;)

Ikväll ska vi ha gäster. Ska bli nice! Vi ska kolla på "Så mycket bättre". Nu ska dom typ härma Timbuktus låtar om jag har förstått det rätt.


Stan med Vega

Har varit i stan hela dagen med Vega!! Det har varit jätte kul! Vi gick mycket på västerlånggatan och bara kollade. Vi gick också till kulturhuset och läste lite maga serie böcker. Jag läste dragonball och den var faktiskt rolig.

Här är en läskig katt som typ heter "elake måns", haha. Det fins typ någon spök historia om den enligt Vega ;)


11-11-11

Idag är det 11-11-11! Crazy.
Här kommer två söta bilder på Fannzy!!



Fannxy :D

Nu är Fanny här!! Yeepiee!!  Vi äter mandariner och diskuterar dess storlek :D Det är fredag och Fanny och jag är glada. oche jag vet inte vad jag skriver. Vi typ bara flummar. :)

Bilder kommer.

P.S: Nu kategori!!

Fredag!!

Yeey!! Det är Fredag och den kortaste dagen i veckan!! Idag går jag i skolan 09:20-13.25, nice. Just nu sitter jag och äter frukost nere i köket. Det fins väl inte så mycket mer att skriva men hoppas nu har det bäst!!

Bok Cirkeln till film!

Det var hemskt på utveklingsamtalet!! Hemskare än vad jag trodde t.o.m. Skönt att vara hemma iaf.

Jag fick nyss reda på att dom ska filmatisera en ganska ny bok som jag håller på att läsa nu jag har skrivit om den förut. Det heter Cirkeln och är sjukt bra!! Dom ska börja spela in filmen 2012 och den kommer troligen komma på bio 2013. Om du vill han en roll så kan du söka in nu för uttagningarna är denna hösten!!

Man måste vara en kille eller tjej som är född 1997 eller tidigare. Här är en liten sida med mer information om filmen. Jag vet inte om det finns någon bättre sida men den här funkade för mig. Där står bland annat om mail adressen där man ska maila in sin ansökan. Lycka till!


Jeanette!! (^.^)/

Pratade nyss med Jeanette som är en kompis till mig. Vi har inte sett varandra på jätte länge och vi har bestämt att vi ska göra något roligt tillsammans! Kanske i helg ^_^

Nu ska jag snart på utveklingsamtal med mammi.


he

Är i skolan nu och väntar på att musik lektionen ska börja. Vi hade matte prov idag och jag hoppas verkligen att jag klarade det, annars blir det kaos. Efter skolan ska jag, Kajsa och Nora hämta min hund från hunddagiset och vi ska typ samtidigt träna på en pjäs. Sen ska jag på utveklingsamtal. Måste gå nu ses

Kort inlägg

Nu är klockan kvart över 10 och min mamma kommer bli arg på min när hon får veta att jag har datorn! Aja jag för försöka skriva färdigt snabbt. Har nyss varit på träningen och det var jätte kul!! Alla är så snälla och roliga, min förgyllde min dag! :D Blev ett väldigt kort inlägg. Måste sova nu. Godnatt!

Var dej själv, för alla andra rollerna är redan upptagna.
Jäkligt bra ordspråk måste jag säga!

Bonjor

Är hemma från skolan nu! idag har det varit en bajs dag. Vill ha lov igen! Jag ville bara hem hela tiden men nu är hemma. När jag kom hem så vågade jag inte gå in i huset för att det var så mörkt och det var spöken där(jag vet, visst är jag töntig). så jag satt utanför och försökte blogga från mobilen. Det blev ett jätte långt inlägg men det typ försvann :( Sen kom min pappa och hjälpte mig och tände alla lampor i huset(varför kan jag bara inte göra det själv?). Så nu är jag här och kolla på Top Model! :D

Ikväll ska jag på träning! Yeey!! Ska bli kul att träffa alla igen. Det var två veckor en jag tränade sist och jag känner att jag verkligen behöver det.

Fick nyss reda på att Mange Makers ska släppa en ny singel!! Ska bli kul att se hur den blir. Hoppas att den är bra för annars tror jag att dom kommer falla på en gång.

Hoppas ni har det bäst!!

Kvällis

Är hemma från kvällis nu!! Jag var där med Anna och Vega, men Anna var inte med så länge för hon skulle se något tv program. Kråktanten var inte där för hon var typ sjuk, så nu vet jag ju inte vad som kommer hända i min framtid :( typiskt... Så Vega och jag körde bingo. Det var någon extra grej som dom hade istället för kråktanten. Vi vann ingenting. Typiskt... Sen fans det inte så mycket mer att göra så jag och Vega gick hem. Det skulle nog vara roligare om fler var med oss på kvällis men ingen kunde(förutom Vega och Anna såklart). Typiskt... Nu när jag skulle hoppa över träningen för det här. Livet är hårt, haha! :) Nej, men jag hade ganska kul iallafall med knäppisarna Anna och Vega :)

Nu ligger jag och slappar i sängen och lyssnar på gammal musik från min gamla spotify lista. Godnatt.^^

Min förlorade tvilling!


Hmm.. vad ska man tro?

Ville bara ha med det. Visst låter det lite konstigt. :)

Justin Bieber kommenterar nu faderskapstvisten som han fått på nacken efter att ett fan hävdat att han är pappa till hennes tre månader gamla bebis.

Och det är långt ifrån ett förnekande från den 17-åriga tonårsidolen.

— Alla rykten… Skvaller. Jag vill fokusera på det positiva, musiken, skriver han på sin Twitter.

20-åriga Mariah Yeater menar att Justin ska ha gjort henne gravid efter att de träffats backstage på Justins spelning på Staples Center i Los Angeles förra året.

Justins publicist avvisar påståendet som ”skadligt, kränkande och bevisligen falskt”.

Ärendet kommer tas upp i domstol i Los Angeles den 15 december 2011, där det kan avgöras om Justin kommer bli tvungen att ta ett faderskapstest.


Jag tror att det bor spöken här...,

Just nu är jag ensam hemma och sitter på nedervåningen och dricker te. Jag vågar inte gå upp på övervåningen och blogga från min dator för det är massa spöken överallt!! Vet inte vad som har hänt men under sommarlovet så har jag blivigt sjukt rädd för att vara ensam hemma. Det kanske är någon slags fobi, eller så är det värkligt för det låter som om det går någon där uppe eller så är det bara huset som knakar. Så just nu sitter jag här och darrar och hoppas att mina föreldrar ska komma hem.

Det blir ingen tränig ikväll för min pappa kan inte sjussa mig ditt och jag vill inte åka tunnelbana själv för det är obehagligt. Istället ska jag och mina kompisar på kvällis! Yeey!!! Ska bli kul för det var sjukt längesen jag var där. Och ikväll ska kråktanten komma! Det är en tant som är en jäkligt bra historieberättare som ska spå oss. Fett kul! Lovar att berätta sen hur min framtid ser ut :)


John + Edward = Jedward!!

Vet inte vad ni tycker men jag gillar den här videon!! :D John och Edward är ruuliga!!


Måste erkänna att dom är rätt sööta, haha. :)

Cupcakes

Vår granne ska komma hit idag för hans föräldrar ska typ bort så han ska vara här jätte länge!! Och jag lovar att han och min lillebror kommer att ha datorn hela tiden >:( Då får jag väl passa på att göra något fint inlägg på den bästa datorn nu innan han kommer(och det kan vara vilken sekund som helst). Jag kan ju också blogga från min gamla halv bra dator men den är så jobbig :( Och vet ni vad. Jag har fått en iPad 2!!!! jag är lyckligast på jorden :D Känner mig ganska bortskämd, haha. Den är perfekt men det ända dåliga är att man typ inte kan blogga från den *snyft*.

En bild från när jag och mina kompisar bakade Cupcakes!! Det var skit kul :D Saknar den dagen, men jag ska försöka ordna någon till dag när vi kan baka cupcakes igen. Vi får se... .


Hola!

Hej era snyggingar!! Är på väg hem och ska lämna min väska för att sen hämta hem hunden med Matilda. Hon har också en hund på hunddagiset som heter Vinja som är skit söt!! Egentligen var det tänkt att jag skulle till läxhjälpen idag men det blev inte så. Får jobba hemma istället.

På hemkunskapen idag gjorde vi pannkakor med någonting som jag har glömt vad det heter. Det var väl ganska gott, men under lektionen så gick brandlarmet igång och vi var tvungna att springa ut så vi missade en kvart på lektionen. Och jag tror att det var jag och Fanny som råkade starta det!! Någon lärare sa att det troligen var från hemkunskapsalen!! Haha! (det var självklart inte med mening).

Jag önskar att jag hade någon rolig bild att visa er men jag har lite bild brist just nu och jag blir själv inte så bra på bild.

Ska träffa Matilda snart. Ses!!


Boktips: Cirkeln

Läser en skit bar bok! Kan inte sluta läsa den!! Den är faktiskt skit läskig men jag kan ändå inte sluta läsa den. Men det är för att jag är en klenis om är överkänslig mot skräckfilmer, spökhistorier och läskiga böcker. Men den är faktiskt bra, väldigt välskriven. Boken heter Cirkeln och är skriven av Mats Strandberg och Sara Bergmark Elfgren.



Engelsfors. Vackert namn, risig stad. Omgiven av djupa skogar där människor ofta går vilse och försvinner. Höstterminen har just börjat när en elev hittas död på en av gymnasieskolans toaletter. Alla förmodar att det var ett självmord. Alla utom de som vet sanningen.
En natt då månen färgats mystiskt röd förs sex tonårstjejer till den nedlagda folkparken. De har inget gemensamt. De vet inte hur de kommit dit eller varför de är där, men utan varandra kommer de inte att överleva.

Tråk inlägg

Apropå att jag inte har skrivigt någonting på bloggen är att jag inte har någonting att skriva om. Idag har jag typ inte gjort någonting. Bara tagit det lugnt och gjort lite läxor, varit inne på datorn och läst lite. Jag sörjer att det är skola imorgon :( :( Inte kul. Jag kanske kommer på något roligare att skriva om sen eller imorgon för här händer det ingenting. Men det ska bli kul att träffa kompisarna igen. Nästan alla mina kompisar har varit ute och rest hela lovet. Jag var typ den enda som bara har varit hemma.

Okej det här blev värsta tråk inlägget men som sagt så kanske jag kommer på något roligare att skriva om sen ;)

Att göra

Idag ska jag ha en "att göra dag"! Det innebär att man ska göra bra saker och inte bara kolla på tv, vara inne på datorn eller äta onyttiga saker. Idag ska jag:

1. Duscha.
2. Städa mitt rum.
3. Byta min sänglampa som typ har gått sönder.
4. Sätta upp några as snygga tavlor som jag har köpt.
5. Göra min förbannade matte.


Ensam hemma

Vet ni vad? Min pappa har köpt en ipad 2! Yeey!! Sitter och spelar på den nu. Det var en jäkligt bra uppfinning måste jag säga :)

Just nu är jag helt ensam hemma och det känns som om det är massa spöken överallt :O Mina föräldrar är på någon kyrkogård och tänder ljus och sånt bara för att det är allhelgona. Jag vågar inte göra något annat än att vara inne på datorn, iPaden och tv:n. Jag kollar egentligen inte på tv:n, det blir inte lika läskigt att vara själv när det är något ljud i bakgrunden :)

Förresten så tycker jag att alla ni som är coola ska kolla på den bästa serien Tokyo mew mew!! Den är grym!


Hejdå Agnes

Jaha. Då drar Agnes idag då :( och det är skola om ca tre dagar... I'm sad. Jag måste också göra massa matte. Det är prov nästa vecka och jag fattar INGENTING på röd kurs. Geometri är jobbigt. Min lillebror har datorn och spelar något trögt krigsspel och jag bloggar från mobilen. Måste snart åka till flygplatsen och lämna av Agnes.

En random bild på Agnes hund.

image description


Skön kille


Tintin!

Har varit i stan typ hela dan idag. jag och Agnes började dagen med att gå på bio Vi såg filmen Tintin!! Den var helt OK och Tintin är så cool med hans uppåtlugg som aldrig tappar formen :) Han kraschlandar med ett flygplan, svimmar ca fyra gånger och blir jagade av pistoler hela tiden och han är fortfarande inte död. Men det är ju för att han är så himla cool. 

Ska se på idol ikväll och mysa med popcorn :) ses.

 

Köpta grejer.

Jag vet, bild kvalitén är usel men här är två saker jag har köpt iallafall.

Det här är söta små apor som man sätter på nycklar(vet ej vad dom heter)! Egentligen är tre av aporna mina och dom andra tre är Agnes. Den gråa, lila och rosa är mina. Köpta i souvenirbutiken på aktivitetshuset Palatset(det enda som var lite kul där).
image description

En manga pocket bok!! Yeey!! Sailor V bok typ ;) Det är någon liten extra del från Sailor Moon serien om jag har förstått det rätt. Hoppas den är bra. På bilden är några av dom söta nyckel aporna med. Boken är Köpt på Science fiction bokhandeln.
image description

 

 


+&-

+ Agnes är här.
+ det är lov.
+ jag har köpt grejor idag.
+ jag ska duscha.
+ att det just nu är föräldrar fritt.

- jag borde göra mer matte.
- Agnes åker på lördag.
- jag är hungrig.
- måste gå ut med Lizzy.
- dålig uppdatering.


Gamla stan

Förlåt för dålig uppdatering!! Har liksom inte haft tid att blogga idag :/

Agnes och jag åkte ganska tidigt till aktivitetshuset Palatset. Det var inte som jag trodde. Det var helt enkelt kaos där!!  Åldersgränsen var 6-18 år och det var skit många småbarn där :( :( Vi var typ dom äldsta. Skit tråkigt. Det var fult överallt så man kunde ju inte göra någonting. Tyvärr men det var nog sista gången jag gick ditt. Agnes och jag gick där ifrån in till stan istället och kollade runt på affärerna. Jag köpte en manga pocket bok på Science fiction bokhandeln! Ska börja läsa den ikväll :) Efter det så gick vi lite till Ålens och kollade runt och fikade. Och nu så är vi hemma!!

Lovar att visa bilder på lite mer saker jag köpte idag. Kan inte hitta min sladd till iPhonen och min lillebror har den bästa datorn och spelar töntiga krigsspel.

Imorgon ska jag till...

Palatset med Agnes!! Det är ett aktivitetshus på Riddarholmen som ska vara skit kul, hoppas jag iallafall :) Det har fått bra kritik i tidningen. Saker man kan göra där:

1. Göra 3D filmer.
2. Fixa med textil.
3. Kolla på 3D bio.
4. Lära sig streetdance.
5. Lära sig rappa.
6. Spela teater.
7. Bli teater sminkad.
8. Kolla på bio.
9. Testa ögonstyrd dator.      
10. Kolla på teatrar.

och mycket, mycket mer... 


Hoppas det är bra nu då :)

Agnes

Hej!!

Har varit med Agnes hela dagen! Vi har varit på det fotografiska museet för att Agnes har ett intresse för fotografering. Sen gick vi runt i Stockholm ett tag och kollade på lite affärer. Vi gick in i the english shop och köpte massa jelly belly!! Super gott! :D


Bromma flygplats

Nu är jag på Bromma flygplats och väntar på att Agnes flyg ska landa. Kulkul!! :D Nu är det bara några minuter kvar tills Agnes kommer. I'm so Happy :D Oj, nu kommer hon snart. Får sluta blogga nu. Blev ett kort inlägg.

Bye<3


Är med i en tävling :D



Hoppas jag vinner! Brukar egentligen aldrig vinna såna här tävlingar men man får föröka :)


Modell bilder

Jag är hos Kajsa igen! Kajsa och hennes lillasyster Ebba kollar på något konstigt barnprogram medans Lizzy sitter i mitt knä :)

Idag hos Kajsa har vi spelat in någon konstig super video på Ebba när hon modellar. Vi har sminkat henne och valt kläder till henne och det var sjukt kul! Vi filmade när hon gick catwalk!! Tips till er som inte har någonting att göra: spela in en video!! Det brukar jag typ göra hela tiden med mina kompisar. Jag kanske ska lägga ut videon på bloggen om Kajsa kan redigera färdigt den.

Blidbomb på modellen Ebba








Katt, haha!








Visst är hon grym. Hon är 7år.


Fotografen Agnes

Hittade en bild från i sommras på mig. Jag redigerade den lite i picasa. Fotografen är Agnes!!! Hon är skit bra på att fotografera och är ett riktigt proffs!! Och hon är min kusin som ska komma imorgon till stockholm från Skåne :D Yeey!!!




Ey, Dudes..

Ligger i sängen och bloggar nu, Faktiskt skit skönt! Om jag bara hade varm choklad skulle det vara perfekt!! Jag ligger och väntar på att våran städare ska komma. Vi har en städare som kommer hit varannan vecka för att vi är så lata och årkar inte städa själva ;) Det är lite jobbigt när dom är här för det är väldigt svårt att kommunicera med dom för dom kan oftast inte svenska och brukar inte kunna engelska heller för den delen. Man får använda tecken språk :)

Idag har jag inga planer och det är skit skönt! Det kanske blir så att jag ringer någon om jag får ett tråkanfall eller om det börjar komma massa spöken överallt.

Har inget mer intressant att skriva. Hoppas ni har det bäst, och min kusin Agnes ska komma imorgon! I,m so Happy!!


RSS 2.0