Inget bloggande igår.

Förlåt för att jag inte bloggade igår. Jag blev så less för att min meny har blivit helt muppad. Vet inte om jag har någon blogglust längre. Om inte min meny fixar sig snart så tror jag nog att jag slutar. Jag har försökt med precis ALLT. Men jag har skickat ett meddelande till blogg.se:s hjälp och dom har nyss svarat så nu ska jag testa det som dom har föreslagit. Om det inte går så får jag bokstavligt talat damp.

Jag vet att min design inte ser så jätte bra ut nu men jag lovar att byra så fort jag får tid. Just nu gör jag min försenade svenska läxa.

Menyn längst ner

När man har bytt alla kodmallar, stilmallar och hela skiten så är fortfarande min meny längst ner på bloggen!? Vad är det för fel!!?!!!?! Någon som kan sånt här kan väl höra av sig. Snälla! Du kan få en kaka.


Jul huset

I Nacka forum köpte jag en massa julklappar till kompisarna! Är riktigt nöjd med allt köp och nu är jag helt pank.

När jag kom hem så slappade jag lite med familjen och kollade på "så mycket bättre". Min mamma har gjort pepparkakssmet så imorgon så ska vi troligen göra ett pepparkakshus! Yeey! Vi har köpt gran också så nu har vi värsta julstämningen här.

Godnatt.


Läppstift

Jag fick ett grymt coolt läppstift från min adventskalender idag. Ett väldigt fint julrött läppstift som jag kan använda min läpp-penna till. Jag har på mig det just nu även om jag inte riktigt passar i läppstift men jag kommer ha det i Nackaforum idag ;)

Bilden blev konstig


Godmorgon

Vaknade nyss och är fortfarande helt trög i huvudet. Idag ska jag och mammi in till stan och handla lite julklappar och kanske lite saker till oss själva ;) Ska bli grymt nice!

Igår var jag och min familj hemma hos Nora på glögg fest. Kajsa var också där med sin familj så jag, Kajsa och Nora flummade väldigt mycket! Det började med av vi körde någon väldigt konstig lek och sen spårade det ut totalt!

Vi har fixat lite jul stämning hemma hos mig nu. Har blivit väldigt mysigt faktiskt. På söndag kanske vi ska skaffa gran också!

Det blev jäkligt dåliga bilder..


NigaHiga bomb







Cut the Rope

Visst passar man i skägg.


Fannnzy!

Fanny har nyss varit hemma hos mig. Vi var inne lite på datorn och kollade på julkalendern och på lite bloggar. Vi spelade också en massa knäppa spel på spela.se

Nu har hon nyss gått och jag börjar få lite panik av ensamheten. Jag hatar verkligen att vara ensam hemma. Jag lovar att det fins någon i källaren...

Läs Fannys blogg: www.fannnzy.blogg.se

En bild på sötaste Fanny!<3


65 besökare!!

Nu har jag vaknat från mitt plötsliga svimmande. 65 besökare!? Ni skojar!! Tack EpicFaiil för att du är så bäst och gör mig så glad! Jag tänker aldrig sluta läsa din blogg. Hejsan Svejsan alla nya som har tittat in. Hoppas ni tycker om min blogg. Glöm mitt förra inlägg för nu har jag mycket mer besökare och dagen är inte slut än, elr hur? ;)


50 besökare?

Nu snackar vi grejer asså!


Förlåt alla barn!

Felicia, Vega och Fanny har varit hemma hos mig idag. Vi klädde ut oss och knasade. Utanför mitt fönster fins en busshållplats där massa barn brukar stå (av någon konstig anledning). Och vi skrek lite på skoj åt dom. (På skoj!) Sen blev en tjej så irriterad så hon började gå mot mitt hus! Vi fick panik och sprang mot mitt rum som om hon tänkte bryta sig in elr något. Sen vågade vi inte busa längre... . Om du är tjejen som stod på busshållplatsen så förlåt om vi var för jobbiga! Jag börjar få skuldkänslor!

Ha det bäst alla igelkottar!


Felicia gästbloggar !

Heeeeeeeeeeeej alla galna läsare !!! Hur mår ni ? Jag tänkte slänga in ett litet inlägg i ALMAs fina blog :) Jag Alma vega och Fanny är lite galna , jag vet inte vad vi har gjort , Alma är lite sur ... Och det Är inte bra att vara här när Alma är sur :/ haha nej jag bara skoja , men vi ska nog hitta på Nått snart , hoppas jag !!!!! HAHAHAHAHA PUSS

EpicFaiil

Jag märkte nyss att jag hade blivit länkad av EpicFaiil! Jag är jätte glad! Men jag blev länkad med många andra också så jag kommer nog inte få några läsare men, aja. Här är hennes bästa blogg! Jag läser den varje dag www.epicfaiil.se Läs den och ät den!!


Inget matteprov

Matte provet blev inställt. Skit också. Jag som hade pluggat som en galning! Men då kan man ju alltid plugga lite till.

Vi slutar efter lunch idag! Yeeey!! Ska kanske göra någonting med Vega och Felicia.


Bästa middagen idag!


Död sushi pinne

Jag fick en jätte fin svart kajal från min kalender idag. Den satt skit hårt fast i plastet så mamma och jag kämpade skit mycket med att få ut den hon tog min sushi pinne för att på något sätt få ut kajalen och då brast min fina sushi pinne :( :( jag fick den i julklapp förra året. *snyft* stakars mig.


Knas

Kan du stå på händer?
 
Jag kan stå i två sekunder.

Kan du spela fiol?
 
Nej.

Tycker du att spindlar är söta?
Dom är äckliga!

Husdjur?
 Sötaste cavalieren Lizzy.

Gillar du färgen grön?
Jaa.

Har du någon fobi?
Mörker...

Dricker du te varje dag?
Ja, jag dricker te just nu ;)

Har du begravt en insekt?
Aaa :)

Hatar du sushi?
Nej, absolut inte!

Gillar du Justin Bieber?
 
Inte min favorit precis.

Gillar du att blogga?
 Om jag inte gillade att blogga så skulle jag nog inte göra det ;)

Äter din soffa Chips?
Aaa, mycket ;)

Är du en kändis?
Japp, jag är skit känd!

Hur många husdjur har du haft?
Tre marsvin, en hamster, massa grodyngel och nu har jag en hund.


home again

Nu är jag hemma. Har inte lust att vara med någon idag. Måste hämta Lizzy från hunddagiset och jag måste plugga för det är matte prov imorgon!

Miss Lizzy.


Adventskalendern!

Kolla vilken jäkligt snyggt och coolt nagellack jag fick från min kalender! Jag har lite brist på nagellack nu för alla har blivit gamla och klumpiga. På julafton ska jag ha röda tår och naglar!


Dra till ett bättre ställe.

Vore det inte skönt att bara dra?
När man har gått klart alla utbildningar att bara dumpa allt och alla och sticka med någon snygg kille till något varmt land och skaffa ett schysst jobb där?

Bara en liten tanke som jag hade.


Rubrik

Träningen var väl... Tja. Jag fick en spark i huvudet så vad ska man säga? Några av mina hjärnceller har dött så nu mins jag inte vad jag skulle skriva. Godnatt!

Föresten. Glad Lucia! Elr kan man säga så?


Blah

Kollar på lyxfällan. Eller jag kollar inte, den går på tv i bakgrunden. Nu börjar top model. Det är lite roligare :)

Har inte något så intressant att skriva. Har ganska tråkigt just nu. Orkar verkligen inte göra mer matte.  Tänkte göra något roligt här i bloggen men vet inte riktigt vad. En frågestund, en tävlig m.m. Eller kanske ingenting alls. Några tips?


PLUGGG!!

Är hemma med Fannzy och pluggar till matte provet på tisdag. Plugg, plugg, plugg...


With Ur Love

Nu är jag lite elak och tar en video från Kajsas blogg. Men jag kunde inte hålla mig! Låten är sjukt bra!


På väg...

Sitter i bilen nu och jag tror att jag kommer hem runt klockan 6. Har just kollat på två filmer och jag känner mig helt trög i huvudet.

Jag köpte ett litet gulligt hk mobilsmycke på ett litet café som jag nyss har varit på. Jätte gulligt!! Men det är så dåligt ljus här så det blir ingen bild :( Föresten värkar det inte funka att att ladda upp bilder längre på min mobil .


Ledig från skolan

Skönt att inte vara i skolan.
Jag har gjort färdigt hela rödkurs på matten! *applåder* skönt att inte behöva känna sig stressad längre ;)

Snart ska jag lämna mitt hemliga ställe och åka hem igen. Kommer sakna att vara här :( Men jag ska ändå hit ganska snart igen och då kanske jag har med mig massa kompisar. Vi får se ;) Och då är nog inte stället så hemligt längre!




Sanning eller Död


Sho bree!

Missade julkalendern igen. :( Och jag lämnade min adventskalender hemma så jag har inte öppnat dom två senaste luckorna.

En bra grej är att jag är ledig från skolan imorgon!! Det är första gången från typ ettan som jag har tagit ledigt från skolan ;) ska bli as nice.

Men nu blir det mer matte som gäller. Nu har jag börjat bli riktigt less på all matte men jag ska klara det där fördömda provet!


Älska mig

Har gjort en massa matte idag bara för att vi ska vara färdiga med hela röd kurs tills på måndag. Det är därför som jag inte har haft så mycket tid åt bloggandet. Men nu är jag äntligen klar med dagens mål iallafall :)

Jag såg föresten på filmen "älska mig" på Youtube. Den var grymt sorglig. Dom visade väldigt bra hur andra kanske har det och känner sig i skolan och vad man kan göra för att stoppa det.

Säg ifrån så fort du ser någon som blir illa behandlad och gå fram och prata med någon som set ensam ut! Det kan värkligen betyda väldigt mycket för den personen!!

God natt alla nallebjönar!


+&-

Dagens plus

+Jag är på ett jätte fint ställe.
+Lizzy sitter i mitt knä.
+Har ätit toast till frukost.
+Ska handla på loppis.
+Jag är jätte glad :D (ni får inte veta varför. Topp hemligt)
+Fick nyss en daim!

Dagens minus

-Det är kallt och blåsigt ute.
-Jag vill att det ska snöa.
-Jag missade julkalendern igår och idag.
-behöver göra mycket matte tills på måndag.


Andra försöket!

Andra försöket.

Om det blir fel nu så blir jag inte glad. Men nu ska jag iallafall kvällsfika men min lilla familj på mitt okända ställe. Ska bli gött.

Blev ganska nöjd med bilden för att vara en väldigt oproffsig fotograf. Men jag ska inte säga något.


Nu blir man irriterad...

Vad är det för fel på min bild??


Sööta Felicia och jag<333

Hittade en bild som jag var tvungen att lägga ut.


Okänt ställe.

Igen vet vart jag är just nu! Mohahahaha!!! Bara mina kompisar vet var jag är någonstans och ni får inte veta för det är topphemligt!

Iallafall så har jag väldigt tråkigt nu och tänkte slänga in ett litet meningslöst inlägg här i bloggen.
Typiskt. Kom nyss på att jag missar Idol finalen ikväll. Hoppas Amanda vinner. Robin kan gå och ta sig i röven.


Fredag!

Skolan är slut! Älska helger! Yeeey!!! Men vädret är uselt... :( Det snöade på morgonen och sen så började det att regna och det har det gjort helan dan. Så nu är det en massa slask överallt. Typiskt.

Gammal bild på mig.


Bubblor!

Freda imorgon. Skönt, för jag börjar bli riktigt less på skolan och jag förtjänar verkligen jullovet när det kommer.

Jag, Felicia, Fannzy och Vega flummade med lite såpbubblor...
Här kommer sööta Felii<3
Bilden är tagen en sekund innan bubblan exploderade.


8 december

Jag hade just gått ut med Lizzy och packade skolväskan när jag kom på att jag inte hade bloggat idag!! Jag sprang till mobilen och nu sitter jag här :)

Jag är jätte glad idag för jag fick alla rätt på NO provet!!!!!!! :D Yeeey! Heja mej!

Fick en alldeles för mörk puder från adventskalendern. Passar inte alls min hudfärg. Men jag kanske kan sälja den? Ingen bild idag.


Hemma.

Har nyss varit på capoeiran. Av någon konstig anledning har jag alltid så jädrans ont i fötterna efter varje träning.

Random pic again... Fannys och min vackra pizza som vi gjorde på Hkk! Ska snart in i ugnen. ;)


Sööt varg!

Vad har hänt med blogg.se? Elr så är det nog bara fel på min dator. ;)

Jag har nyss läst ut boken "Förföljaren"! Vet inte riktigt vad jag ska tycka om boken. Inte riktigt min favorit. Det finns bättre böcker, hehe...

Idag fick jag något konstigt och ful liten papperbit från min kalender. Jaha? Hur tänkte dom där?

Random pic.
Såg en varg i vintras! Sööt<333


Läpp-penna

Det här fick jag från min kalender. En röd läpp-penna. Men jag har inget rött läppstift eller ens något läppstift överhuvudtaget. Men det är bara att skaffa ;) Jag tror det finns några billiga på HM.

Jag har tagit bättre bilder i mitt liv om ni undrar...


Mobbing

Jag vet, jag har tagit videon från en annan blogg men jag tycker att det är viktigt att sprida sånt här. Det är många som inte förstår vad mobbing gör med folk, och ni som inte har blivigt mobbade kommer aldrig att förstå. Hur mycket ni än försöker.


Och vissa säger att videon är fejk. Det tror inte jag. Men om den skulle vara fejk så är den ändå ett grymt bra exempel på hur dåligt personer som är mobbade kan må och hur det påverkar dem.

SPRID!!


6 december!

Nu är jag hemma och gissa vad jag gör! "Ding, ding" rätt! Jag pluggar. :)
Men jag fattar ingenting och jag är ensam hemma så jag började leka med mobilen lite.

Min pryl som jag fick idag från kalendern var en läpp-penna elr vad det heter. Hoppas ni förstår iallafall. Men den är på övervåningen så det blir ingen bild, hehe..


Pluggisen

No prov på onsdag! OMG!! Jag har tränat i tre timmar och fattar fortfarande inte hälften av det man ska kunna. Vi har också en engelska läxa tills onsdag och jag har inte hunnit träna ett skit på den. Inte bra. Jag får väl vrål träna imorgon då.

Den här lite halv skumma kräm ögonskuggan fick jag idag från min kalender. ;)


No

Nu blir det plugg på NO provet.


Godnatt^^

Har just ritat lite men teckningarna var för fula för att visas här i bloggen. Imorgon är det MÅNDAG! TJOHOO!! not.

Nu börjar jag få skuldkännslor för att jag inte bloggar lika mycket längre. Men jag har ju så mycket annat som jag måste göra. Jag måste ju göra massa läxor, var med kompisar, gå ut med hunden, kolla på tv, vara med familjen, gå på träning, äta godis m.m. Men jag ska försöka :)

Godnatt!^^


Ciao!

Är hemma nu med Anna. Vi har sprungigt coopertest runt maggan idag för vi gjorde inte det på idrotten i skolan. Vi försökte ringa Kajsa flera gånger för det var egentligen tänkt att alla vi tre skulle springa tillsamman. Men aja. 
Vi var också på julmarknaden igen med Fannzy. Jag köpten ingenting förutom haribo nappar som smakade gamalt.



See u<3


Tjao!

Här hemma nu med Anna. Vi sitter och väntar på att Fannzy ska komma så vi kan gå till julmarknaden. Hon har aldrig varit på marknaden! OMG!!

Det var jätte mysigt att sova över hos Anna. Vi snackade till halv 2 inatt ;) På morgonen kollade vi på julkalendern medan vi åt frukost. Mysigt.

Jag vet inte om det blir någon badminton idag. Jag har försökt att ringa Kajsa och hon svarar inte så om Kajsa ser det här så RING MIG!!

Det här fick jag idag. Ses.



Skakomanaloko<333

Tja snyggingar! Nu är jag hos Anna och jag ska sova över hos henne. Yeeey!! Ska bli skita nice! Just nu spelar Anna Angry birds på min mobil och det värkar inte gå så bra, haha ;) Vi har alldeles nyss sett på Så mycket bättre och druckigt te och ätigt popcorn.

På julmarknaden så köpte min pappa ett jätte söt diadem till mig. Söt han e :D Bild kommer imorgon för jag lämnade den hemma.

Här är jag och sööta Anna ;) Gå in på hennes awersoma blogg Här, Här, Här och HÄR! Ni kommer älska den ;)


Här ska vi soova. Mysigt. (bilden blev sne, jag vet).


Skriv in rubrik här

Skit i det förra inlägget. Nu ångrar jag nästan att jag la ut den där bilden men den får ändå vara kvar ;)

Just nu ligger jag fortfarande kvar i sängen för jag är alldeles för trött för att stiga upp. När jag väl orkar gå upp så ska jag till julmarknaden! Yeey! Ska försöka hitta några julklappar där. Fanny har aldrig någonsin varit på marknaden! Det är fruktansvärt så vi ska gå tillsammans. Vega ska också med.

NEEJ!! Jag missade julkalendern! :O Omg! Aja.. Får se den ikväll.

Idag fick jag en liten kräm från min sminkkalender. Nice!


Mustasch

Jaaa! Nu börjar Hellenius hörna!
På idol så tycker jag att Robin ska åka ut. Han är ju tråkigast! Och föresten så tycker jag att en tjej ska vinna idol i år, det var ju ett tag sedan sist.

Idag har jag gått runt med en mustasch och lite skägg hela kvällen. Jag passar verkligen i det, elr hur? Om jag var en kille så skulle jag ha en Johnny Depp mushe.

Skit sexig bild, verkligen...


Förlåt för mina tråkiga inlägg.

Det värkar tydligen inte gå att publicera inlägg med bilder för mig på blogg.se appen. Vänta, ska kolla om det går...

Nej, det gick inte. Det här inlägget får vara tråkigt :( Idag fick jag iallafall två ögonskuggpenslar (elr vad det heter). Jag lovar att bild kommer!


Irriterad ;(

Just nu är jag jävligt irriterad på blogg.se appen! Den bara sviker mig hela tiden. Om det går att publicera det här Inlägget så har det hänt ett mirakel.


Hade lite tråkigt ;)

Jag är rädd för:

Skräck filmer

Spökhistorier

Mörker

Att bli skrämd

Att förlora någon

Kyrkogårdar

Övernaturliga saker

Gubbar som ser skumma ut

Skräm mig inte!!


Lizzy passar i hårsnodd

Är inte Kajsa och Nora elaka?! Djurplågeri! Haha, måste erkänna att det ser rätt roligt ut. Men det är ändå elakt för Lizzy (hunden på bilden) för hon har ju ingen egen vilja och kan inte säga Nej.

Men här får ni ändå en bild på min söta hund, haha.


1 december pryl!

Idag har jag fått en glittrig och cool Shimmer Powder från min adventskalender! Det är skit snygg så nu ska jag gå runt och glittra ända fram till jul!

Just nu är Nora och Kajsa här och vi har tränat in massa repliker till en Askungen pjäs som vi är med i. Kajsa spelar askungen ;)

Här är min coola Shimmer Powder.