Bloglovin

Jag har blivigt medlem på bloglovin!! Följ mej där :D Jag lovar att updatera ofta, minst två gånger om dagen, oftast mer. Om ni inte redan har bloglovin så gå med!! Det är gratis!! Ville bara säga det.

Ha det bäst!

Eyes

Nu har Kajsa gått hem :'( Men jag tror att vi ska vara med varandra imorgon också för då jobbar mina och Kajsas föräldrar. Innan Kajsa gick kollade vi på Ghostbusters 2. Det var så länge sedan jag såg den och Kajsa hade inte sätt den alls. Sen så hämtade vi Lizzy tillsammans och det var skit läskigt för att det var så mörkt ute!! Det kändes som det var pedofiler överallt!!

Kajsa ville att jag skulle ha med den här bilden. Det är bara några manga/anime ögon som jag har ritat när jag har haft tråkigt. Inte så speciellt och ögonen är inte så perfekta heller. Jag önskar att jag var sådär super duktig på att rita manga!! Fett kul det skulle vara för då skulle jag nog rita hela tiden och kanske göra en egen serie?



Hoppas nu har det Bäst!! :D <3

God morgon

Kajsa och jag har vaknat och vi försöker att få fram några bilder från igår när vi var sminkade till vampyrer eller något... För ett tag sedan åt vi frukost och nu har vi planer på att spela sims 3 :) Vi tänkte se Nightmare before christmas fast allt gick inte som vi ville :( Fast nu ska vi inte gå in på detaljer ;)

Några skit snygga bilder från igår! Jag hade en stor svart hatt på mig och en käpp :) Jag visste inte riktigt vad jag skulle föreställa och Kajsa var någon misshandlad tjej... Typ. Mening var att vi skulle vara vampyrer. Men det blev typ inte så :)






Snyggingar :D <3


Tråkiga kärringar utan liv

Kajsa och jag är nere i min källare och slappar lite granna. Kajsa ska ju sova över!!! I'm so happy :D

Det var inte så lyckat när Kajsa och jag gick trick or treat. Ingen ville ge oss godis :( :( Jag visste inte att det bode så mycket gubbar och tanter där jag bor. Alla var skit sura för att vi typ var lite äldre än vad man brukar vara när man går trick or treat. Det ända vi fick var konstigt och äckligt företags godis. Vi hade världens bästa bus! Vi ställde bajspåsar med en potatis i utanför deras dörr. Jag lovar att dom blev skit rädda :D

Hoppas ni har det bäst!

See u<3

Nice to meet you...

Kajsa och jag har varit tillsammans hela dagen och vi ska sova över hos mig!

Det blev typ ingen badminton idag. När vi kom dit så var det massa gubbar som spelade på våra banor som vi brukar träna på och då fick vi reda på att vi skulle ha någon speciall träning idag när vi ska slå ihop några grupper och träna med dom. Men det ville inte jag och Kajsa så vi rymde för vi är ju så busiga!! :D

När vi kom hem så fixade vi och designade en pumpa som blev skit snygg(bild nedan)!! Vi gjorde pumpa soppa på pumpa köttet och det blev jätte gått men Kajsa har inte smakat det än för hon var tvungen att äta hemma men just nu är hon på väg hit så vi kan sminka oss till vampyrer!! :D

Egentligen skulle Anna gå bus eller godis med oss men hon blev sjuk och fick feber :( krya på dig Anna!

Det var någon som sa att det är töntigt med att gå bus eller godis men då blir jag arg :( :( det är inget fel att gå bus elr godis även om man är 13 år. Man får godis och det bästa är nog att klä ut och sminka sig.

Happy Halloween!! :)



Kul klipp

Här kommer knäppt klipp från i fredags :D Anna, Kajsa och jag hade kappla-tävling som jag vann, hihi :) Det roligaste är när Anna kraschar Kajsas bygge xD


En fin bild

Här kommer en fin bild på Kajsa från igår :)


trick or treat

Hejsan!

Jag och Kajsa var nyss ute på en lång promenad med Lizzy och Marley i svedmyra skogen. Det var mysigt :) Sen ikväll så ska jag, Kajsa och Anna gå Bus eller Godis så vi ska träffas innan och fixa oss. Jag ska vara vampyr, hihi :)

Nu är Kajsa här och om ett tag så ska vi på badminton. Ingen av oss är speciellt sugen på det... Men jag har missat några gånger redan så vi måste gå. Snyft, haha ;)

Ville lägga in en jätte fin bild på Kajsa från igår men det är typ något fel på min mobil så det går inte att överföra :( :(



Ny kaos header!

Som ni ser så har jag en ny header. Tjohoo! Vet inte riktikt hur den blev... . Den blev liksom en kaos header. Jag tog på massa söta saker som jag gillade och det blev ganska mycket saker. Aja, Den blev ganska knasig, och jag gillar det! :)

Ikväll kl 7 ska jag iväg med min familj till några andra som vi känner. Det ska bli ruligt!

Ses :)

bus eller godis?


Snart är det Halloween och det är bäst!! Jag älskar Halloween med massa godis och att klä ut sig :)
I år tror jag att jag ska vara en vampyr med mycket eyeliner och vitt puder. Jag ska vara den bästa vampyren ever :D

     Happy Halloween!


Glöm inte att köpa mycket godis!!

Vaken

Godmorgon, eller vad man nu ska säga...

Idag vaknade jag halv 12 och tog en dusch och nu har jag nyss ätit frukost! Idag kommer nog bli en slappdag. Vi får väl se, jag kanske ringer någon kompis.


Kawaii <3

Halloween huset

I USA är det populärt att ha en extrem utsmyckning på sina hus i olika högtider. Här är en familj som har fixat till Halloween med ljusbelysning till flera olika låtar. Bland annat Triller! 




Anna & Kajsa

Hejsan! Nu är jag med Anna och Kajsa och vi flummar hela tiden! Vi har varit i Maggan med Lizzy och Marley, vi fotade lite...











Jag vill ha...


The Sims 3 pets!

har sätt den så mycket på reklam så nu måste jag ha det!


Nu är det...


Yeeey!! I'm so happy!! Idag slutade vi kvart i 12 och nu är jag hemma!

Under höstlovet ska min kusin komma hit från Skåne och hon är bara ett år yngre än mig och vi ska göra massa konstiga saker :D Vi har nog inte bestämt helt vad vi ska göra ännu och det som vi har bestämt får ni veta sen :)

Hoppas ni har det bästa höstlovet ever!
See u!

PS: Jag såg att någon frågade när min nya header skulle komma upp. Svaret på den frågan är att jag faktiskt inte har någon aning :( Det ser ut som om det kommer dröja ett tag. Men jag ska göra mitt bästa!

Tips: läxläsning


Läxor är något som är jätte jobbigt och jag värkligen hatar läxor för jag hade kunnat göra så mycket mer roligare saker om inte läxor fans. Men här får ni bästa tipsen!

1. Sätt dig på något lungt ställe.
sitt inte med några som flamsar runt hela tiden. Sätt dig häldre ensam i ett rum.

2. Ät inte någonting när du gör läxorna!
Då kommer ni bara tänka "mums... 334,5 gånger pi lika med, tugg tugg.. .

3. Ha inte frame datorn. (om inte läxan har någonting med datorn att göra. Som t.ex: leta fakta, skriva m.m.)
 
Det funkar inte att vara inne på facebook och göra läxan samtidigt. Tro mig. Det kommer bli mer facebook än läxor.

4. Lyssna på musik om det funkar för dig.
Vissa kan värkligen inte konsentrera sig om det hör musik i bakrunden. Men för vissa så pluggar man till och med bättre!

5. Glöm inte att ta pauser.
Det är inte så bra för hjärnan att plugga flera timmar i sträck. Ät någon frukt i mellan eller gå ut och ta lite frisk luft.

6. Läs läxor först gör annat sen.
Du kommer märka att det blir mycket skönare.

7. Jag kan inte läsa läxor med kompisar.
Andra kanske kan läsa läxor med kompisar men när jag gör det så slutar det oftast att jag inte ha fått någonting gjort. Det blir oftast att vi gör andra saker.

8. Planera din vecka efter läxor!
Om du har en vecka full av läxor och prov, så prioritera läxläsningen framför dina aktiviteter och kompisträffar m.m.

När jag skriver det här inlägget så menar jag inte att jag är skit duktig på läxor, så vi kan öva på att bli duktiga tillsammans! För läxor är någonting som är super viktigt!!


Ritat en bild

Tänkte bara vissa en bild som jag har ritat för några veckor sedan. En kompis tyckte att den skulle vara med i bloggen. Den är inte så perfekt och jag har ritat av den helt från en annan bild. Man ser ganska stora skillnader. Jag blev ändå rätt så nöjd med den. Jag är inte så bra på att rita anime och det här var typ min första riktiga teckning.



Tjejen som jag ritade av är från den japanska serien Tokyo mew mew. Hon heter Ichigo och kan bli till en katt. Serien är grymt bra och jag har sätt alla avsnitten^^

Outsiders

Nu är jag hemma från skolan. Igår när Vega var här så spelade vi in en film som var en oseriös utbildnings film för att bli häxa! Jag gör massa konstiga saker som till exempel: trolla, spå i en te kopp, gör någon konstig trolldryck m.m. Den är väldigt väldigt oseriös. Vet inte om jag ska lägga ut den på bloggen.. ska tänka lite mer på det. Vad tycker ni?

Just nu kollar jag på outsiders. Det handlar om tre stycken tjej som har olika slags fobier. En är överdrivet rädd för dinosaurier, en annan är jätte rädd för att kräkas och en annan har en allvarlig indillad fulhet så hon kan inte se sig själv i spegeln. Det är synd om dom allihopa för fobierna har förstört deras liv fullständigt.

Nu ska jag hämta Lizzy från hunddagiset!

Hej svejs

Hejsan alla små korvar!
Hoppas ni har det gött där ni är. Själv mår jag toppen! Jag har nyss varit på capoeira träningen och är helt slut. Orkar inte göra något annat än att blogga.

Imorgon har vi idrotts prov. Inte kul. Jag har inte pluggat så mycket men jag hoppas att det blir bra i alla fall (hehe...).

Måste sova nu! See u<3


Vega är här!!

Nu är Vega här och det är bäst!! Vi ska snart gå och spela anden i ägg koppen :O Den värkar läskig men vi ska försöka. Sen ska vi tästa att ett Harry Potter dataspel! Vega kom igentligen hit för att vi skulle göra läxor... Aja, men det får vi göra sen.

Här kommer bilder på våra konstiga små tecknigar på Harry Potter! Harry ser ut som ett litet päron!!

Min flummiga lilla bild!


Vegas flummiga bild!! :D


Höstbilder

Kajsa och jag var precis på en promenad i Maggan med Marley som är Noras hund som Kajsa tar hand om den här veckan. Och då passade jag på att ta några fina höstbilder.







Kajsa har världens bästa blogg tryck HÄR föp att komma till den.


HÅLTIMME


Nu har vi håltimme!! Tjohoo! Och Fanny, Emma, Anna, Vega och Kajsa är hemma hos mig!! Våran NO lärare dog igår... eller han är sjuk... Så nu har vi håltimme :) Vi har nyss haft engelska prov.. det gick bra! Yeey!

Capoeira

Nu är jag hemma från träningen och alla som inte vet vad jag går på så tränar jag den brasilianska kampsporten capoeira! Det är en asgrym sport med massa volter och sparkar. Den är så bra för att man tränar hela kroppen och det är ingen tävlings sport (det fins tävlingar på capoeira men det är ingenting som min grupp håller på med). Det är typ det som är det bästa med sporten för jag är en sån dålig förlorare!!

Jag har tränat capoeira i 3 år och just nu går jag i vuxengruppen för att jag är bäst!!!

Vi har engelska prov imorgon. Önska mig lycka till!


Bloggapp = sämst!!

Fan!! Skrev nyss ett jätte långt inlägg på blogg.se app men det typ gick inte att skicka det!! *irriterad* Är ledsen men jag rekommenderar inte blogg.se nya app för den kan bli helt konstig ibland :(


Ovanliga fobier

Agyrofobi - rädsla för att korsa en väg, både tom och trafikerad

Aikmofobi - knivar

Ailurofobi - katter

Anthofobi - blommor

Astrafobi - åskväder

Bibliofobi - böcker

Charofobi - dans-skräck

Coulrofobi - clowner

Erotofobi
- fysisk kärlek

Erytrofobi - röd färg, rodnad

Fobofobi - fobier

Fonofobi - ljud, särskilt starka

Nekrofobi
- döden, döda saker

Nomofobi - Rädsla för att vara utan mobiltelefonkontakt

Ornitofobi
- fåglar, i vissa fall fladdermöss

Pedofobi - barn

Phobofobi - rädsla för fobier, eller att bli rädd för att bli rädd

Tetrafobi - rädsla för siffran fyra, som i Asien symboliserar döden

Zoofobi - djur

Det  är såklart synd om dom som har dom här fobierna.


Hello

Just nu sitter jag och försöker rita lite manga. Det går väl sådär. Jag får aldrig till händerna och kropparna! Blir så iriterad!!!

På onsdag är det engelska prov!! Jag har tränat som en galning! Och på torsdag har vi idrotts prov där man ska kunna lite orienterings grejer och varför man måste träna m.m. Det har jag inte övat så mycket på. Men det får jag göra imorgon hehe...

Lovar att skriva mer imorron

Godnatt!

image description


Jedward galet klipp :)




Hahahaha!!


Hejsan svejsan!

Nu är jag hemma! Sista lektionen var hemkunskap och vi lagade Ratatouille (stavas?), potatis och något slags kött. Mums!! ;)



Söt anime tjej får pryda detta inlägg.

Ska hämta Lizzy från hunddagiset nu. Hejdå!! :)

Bilder..

Lite bilder från vandringen!






En häst som vi träffade när vi gick förbi en hage. Den var jätte gullig och ville kela med oss hela tiden :)
Jag tycker att det är lite synd om hästarna som är i hagar hela dagarna och inte har någonting att göra. Dom har inte ens något gräs att äta på. Dom går bara runt i lera :(

Jag vet ju ingenting om hästar så jag ska inte säga någonting.

Skriver mer sen ;)

Nackareservatet

Just nu sitter jag i bilen och är på väg till Nackareservatet. Jag och min familj och några andra ska vandra nästan hela dagen idag. Hur ska jag orka? :O

Jag kanske ska spela badminton med Kajsa idag också men jag tror nog inte att det blir av för Kajsa hostar hela tiden och är sjuk :( Inte bra.

Krya på dig Kajsa!!!


Tips: Höstmys


Jag har märkt att det är väldigt många som blir deprimerade eller känner sig nedstämd på hösten och det är inte alls bra. Det är väldigt många som inte gillar hösten för det och det är nog inte min favorit årstid heller. Men man ska försöka göra det bästa av saker så man ska försöka göra höstdepp till höstmys! Här är några awersoma tips:

1. Baka! Det är något som är avkopplande och mysigt när det höst regnar.

2. Ta fram lite choklad och en kopp te.

3. Drick choklad och ha ett litet mini spa hemma där du fixar naglarna och lägger ansiktsmask.

4. Kolla på massa filmer med din bästa kompis.

5. Läs en bra bok.

6. Lyssna på mycket bra musik!

7. Tänk på allt positivt om hösten. Det fins faktiskt ganska mycket positiva saker.


Trög dag

Idag har det varit en väldigt trög dag. Jag har varit ensam hemma nästan hela dagen och det ända jag har gjort är att kolla på tv. Jag vågar inte gå ner på nedervåningen för det kanske är massa spöken där... :O

Just nu kollar jag på Merlin. Det är faktiskt ganska läskigt men det är för att jag är en liten klenis  :)


Kajsa har varit sjuk jätte länge och det här är bara till Kajsa:
Krya på dig Kajsa och hoppas att du blir bättre så att du kommer till skolan på måndag!!

God morgon!

Jag vaknade ungefär kvart över 11 idag och har nyss ätit frukost så nu är jag ordentligt utvilad.
Har jag absolut inga planer för idag och det är jätte skönt. Ska bara gå runt med morgonrock hela dagen^^


Bloggar mer sen

Tips: fredagsmys


1. Ät någon extra lyxig till middag.

2. Hyr en film eller kolla om det fins något bra på tv.

3. Sätt på dig mys kläder. Om du t ex har en one pice så är det perfekt. Annars kan du bara ha en morgonrock eller massa filtar om dig.

4. Fixa godis, chips, ostbågar eller popcorn.

5. Lägg kuddar och gosedjur i soffan så det blir riktigt varmt och mysigt.

6. Ha fredagsmyset med någon du tycker om^^


 Om du inte vi vara hemma kan du ju gå på bio med kompisar eller ha pyjamas party.


Trött...

Nu är jag hemma från skolan igen och jag är helt slut... men det är jag typ varenda fredag. Jag tror att det är för att det har blivit lite extra mörkt och kallt där ute.

Jag trodde att Nora skulle åka till Ecuador i morgon men hon ska åka ikväll kl. 8! Jag vill också ha semester (för det behöver jag)!! Lycka till Nora!

Snart ska jag gå och hämta min hund från hunddagiset. Hon heter Lizzy och är en Cavalier king charles spaniel på 1,5 år. 
                                   
                                     Bild från i vintras.


till skolan

Idag är jag i skolan 09.20-13.25 Tjohoo!! kortaste och bästa dagen i veckan!
Idag är det den sista dagen för Nora här i Sverige för sen åker hon till Ecuador och är där i 2 veckor!! Jag vill också åka på semester.. Min familj åker typ aldrig på semester ;( Jag önskar typ att vi kunde åka till Thailand eller något men nu är det ju typ helt kaus där med massa översvämningar.

I helg ska jag och min familj ut och typ vandra med en annan familj som vi känner i någon skog i flera timmar, *suck*. Vi får se hur det blir ;)



En lite bild på mig från i somras. Min kusin är världens bästa fotograf och ibland går vi foto promenader och då ska jag vara lite modell för henne :)

Ojdå! måste nog gå till skolan nu! jag börjar ganska snart.

Ses <3

Vinter

Det är väldigt många som har varit sjuka idag i skolan :( Det blir väl en sådan period nu. Det har blivit skit kallt på en gång. Jag hann inte ens använda mina höst kläder! Det börjar väl snart snöa nu också^^

 
Jag vet att min header bara är halvt bra just nu men det är bara en "för tillfället" header för min kompis håller på att göra en as snygg header till mig! Igår så gick hon och jag på en foto promenad för att fota mig lite för bilder till headern. Jag var tvungen att posera lite granna som jag verkligen inte är bra på hehe... Men det blev ganska bra bilder i allafall  :)


 Jag borde nog börja göra mina läxor nu för vi har två prov nästa vecka!! Jag är egentligen ganska stressad men det tar skit lång tid innan jag verkligen sätter mig ner och gör läxorna ;)

 
Snart är det bara en vecka kvar och sen är det Höstlov!! I'm so happy!! Då ska jag göra massa roliga saker men det får ni veta lite senare!

Skriver mera sen ;)


nio saker du inte visste om mig


1.
Gillar inte lakris.

2. Kan stå på händerna (i några sekunder).

3. Kan vicka på öronen^^

4. Älskar sushi!

5. Gillar att rita och skapa. 

6.
Jag önskar att jag kunde göra backflips ;)

7. Gillar japanska serier.

8. Gillar inte att gå upp tidigt.

9. Gillar att läsa andras bloggar.

Var dej själv för det är det som du är bäst på.


RSS 2.0